Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten


databank bankrekeningen

Vanaf 1 mei kan de fiscus onder strenge voorwaarden gebruik maken van een databank die al uw bankrekeningen bevat. Ook u kunt nagaan welke gegevens van u in de databank zijn opgenomen. Het gaat om bankrekeningen die bestonden tussen 2010 en 2013. Voortaan zullen de banken elk jaar, vóór 31 maart, de rekeningen van het voorgaande jaar moeten doorspelen. Belangrijk is dat de databank enkel de namen bevat van de personen en de rekeningnummers. Er zal dus geen informatie te vinden zijn over bedragen of verrichtingen. De volledige informatie kunt u raadplegen via volgende link: http://www.tijd.be/r/t/1/id/9495546 (Bron: netto.tijd.be - 30 april 2014 door Peter Van Maldegem)

13 mei 2014

E-newsletter

Accant houdt zijn klanten steeds op de hoogte van de fiscale actualiteit via onze e-newsletter. We doen ons best om onze nieuwsbrieven kort, overzichtelijk en leesbaar te houden. Dit houdt in dat we geen uitgebreide wetteksten of eindeloze details opnemen. Uiteraard zijn wij altijd bereid om deze verder met u te bespreken. Neem daarvoor contact op met uw dossierbeheerder.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten
  1. Een professionele totaalservice op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, opstart ondernemingen en sociaal advies
  2. Een persoonlijke en discrete relatie met een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor
  3. Wij denken actief mee met u op zoek naar oplossingen
  4. Een efficiënte samenwerking tussen uw bedrijf en ons kantoor
  5. Wij houden u op de hoogte van nieuwigheden inzake wetgeving, rechtspraak …

Bij Accant beseffen we dat stilstaan achteruitgaan is. We leveren dan ook heel wat inspanningen om onze eigen activiteiten te optimaliseren en de service naar onze klanten te vernieuwen. Zo beschikken we over heel wat interessante elektronische tools (boekhoud- en facturatiepakket, Codabox ...) die ons toelaten om op een snelle en efficiënte manier gegevens uit te wisselen. Dit levert ons en u heel wat tijdswinst op en werkt dus kostenbesparend. Uiteraard volgen we alle nieuwe evoluties op de voet om zo maximaal te kunnen inspelen op nieuwe kansen.

Overtuigd van onze meerwaarde?

Aarzel niet om ons te contacteren