Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten


Arbeidsreglement

Heeft u personeel in dienst, dan kunt u best even nagaan wanneer uw arbeidsreglement voor het laatst onder de loep werd genomen.

De voorbije jaren zijn er een aantal wijzigingen geweest, onder andere met betrekking tot de eenmaking met de gewijzigde opzegtermijnen.

Verder zijn er nog enkele aandachtspuntjes:

  • Werden uw uurroosters nog aangepast ?   Gewijzigde of nieuwe uurroosters ?
  • De wetgeving op de pesterijen, de zogezegde Psychosociale risico’s. Meer informatie vindt u terug op de website FOD Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg. Hier alvast een voorbeeldtekst hoe deze laatste wijziging eruit kan zien.

Indien deze wijzigingen nog niet werden doorgevoerd, kunnen wij en/of uw sociaal secretariaat u hiermee helpen. Neem zeker voor het einde van februari contact op. Eind februari is namelijk de deadline voor de aanpassing met betrekking tot psychosociale risico’s.

17 februari 2015

E-newsletter

Accant houdt zijn klanten steeds op de hoogte van de fiscale actualiteit via onze e-newsletter. We doen ons best om onze nieuwsbrieven kort, overzichtelijk en leesbaar te houden. Dit houdt in dat we geen uitgebreide wetteksten of eindeloze details opnemen. Uiteraard zijn wij altijd bereid om deze verder met u te bespreken. Neem daarvoor contact op met uw dossierbeheerder.

Terug naar het overzicht

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf steeds op de hoogte

sluiten
  1. Een professionele totaalservice op het vlak van boekhouding, fiscaliteit, opstart ondernemingen en sociaal advies
  2. Een persoonlijke en discrete relatie met een vast aanspreekpunt binnen ons kantoor
  3. Wij denken actief mee met u op zoek naar oplossingen
  4. Een efficiënte samenwerking tussen uw bedrijf en ons kantoor
  5. Wij houden u op de hoogte van nieuwigheden inzake wetgeving, rechtspraak …

Bij Accant beseffen we dat stilstaan achteruitgaan is. We leveren dan ook heel wat inspanningen om onze eigen activiteiten te optimaliseren en de service naar onze klanten te vernieuwen. Zo beschikken we over heel wat interessante elektronische tools (boekhoud- en facturatiepakket, Codabox ...) die ons toelaten om op een snelle en efficiënte manier gegevens uit te wisselen. Dit levert ons en u heel wat tijdswinst op en werkt dus kostenbesparend. Uiteraard volgen we alle nieuwe evoluties op de voet om zo maximaal te kunnen inspelen op nieuwe kansen.

Overtuigd van onze meerwaarde?

Aarzel niet om ons te contacteren